Ingrediënten omelet
– 8 eieren– 1 deciliter melk
– 2 uien
– 3 prei
– 3 bleekselderij
– 1 peterselie
– 1 bieslook
– olijfolie
– 50 gram geraspte kaas
– zout en zwarte peper
Bereidingswijze omelet
Maak de uien, prei, en bleekselderij schoon en snijd ze in kleine stukjes.De peterselie en bieslook heel fijn snijden en maak de olijfolie heet in de pan en fruit hierin de groente. Voeg daarna de peterselie en bieslook toe. Klop in een kom de eieren los met de melk en voeg de zwarte peper en zout naar smaak toe. De helft van de geraspte kaas er door roeren en schenk het eimengsel over de groente in de pan en bak het op een laag vuur tot een dikke omelet. Maak onder het bakken de zijkant af en toe los van de pan. Bestrooi de omelet met de overige kaas.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten