Fruit met hüttekäse

Een lekkere lichte en verantwoorde lunch? Neem dan eens fruit met hüttekäse. Dit recept kan overigens ook prima als ontbijt of als tussendoortje genuttigd worden. Het frisse van het fruit en het wat zure van hüttekäse blijken een erg lekkere combinatie, die nog eens verantwoord is ook. Het recept dat in dit artikel wordt beschreven is voldoende voor 4 porties fruit met hüttekäse.

Ingrediënten fruit met hüttekäse

– 1 eetrijpe peer
– 175 gram mangosalade
– 1 limoen
– 400 gram hüttekäse
– 150 gram blauwe bessen
– 4 eetlepels gojibessen

Bereidingswijze fruit met hüttekäse

Was de peer en snijd de peer in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van ongeveer 2 centimeter. Halveer de mangostukjes en pers de limoen uit.
Meng 2 eetlepels limoensap met de mango en peer. Verdeel de hüttekäse, fruitsalade en blauwe bessen over diepe borden en strooi de gojibessen erover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten