Wrap met kip, kerrie en spinazie

Ben je gek op gerechten met wraps? Dan is deze wrap met kip, kerrie en spinazie een gerecht dat je eens moet proberen. Het recept is voldoende voor 4 personen en eenvoudig te bereiden. Binnen 20 minute kun je al genieten van deze wrap.

Ingrediënten wrap met kip, kerrie en spinazie

250 gram spinazie a la crème
3 eetlepels olijfolie
390 gram kipfilet
2 theelepels kerriepoeder
4 tortilla’s
2 tomaten
100 gram ijsbergsla

Bereidingswijze wrap met kip, kerrie en spinazie

Maak de spinazie a la crème volgens aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in reepjes. Als de spinazie klaar is laat hem dan afkoelen in een kom. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipfilet in ongeveer 3 minuten gaar en bruin. De kerrie mag je nu over de kipfilet strooien. De kip op een bord leggen en aflaten koelen. De tortilla’s verwarmen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de tortilla’s met de spinazie, sla , tomaten en de kip, rol ze op en snijd ze schuin door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten