Een perfect gerecht dus om te bereiden wanneer je weinig tijd hebt.
Ingrediënten noedelsalade
150 gram mihoen1 komkommer
1 zoetpuntpaprika
2 eetrijpe mango’s
4 eetlepels chilisaus
2 theelepels sesamolie
1 theelepel vissaus
1 eetlepel rijstolie
15 gram koriander
200 gram jumbogarnalen
Bereidingswijze noedelsalade
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en snijd de komkommer in dunne plakjes.
Maak de paprika schoon en snijd de paprika ook in dunne plakjes. Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees in plakken van de pit en snijd de plakken in reepjes.
Meng de chilisaus, sesamolie, vissaus en de rijstolie in een kom en maak er een dressing van.
Schep de mihoen, komkommer, paprika en mango erdoor. Snijd de koriander fijn en verdeel het over de salade. Verdeel de garnalen ook over de salade. Eetsmakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten