Spaghetti met verse kruiden

Dit keer een recept voor de pastaliefhebbers onder ons, spaghetti met verse kruiden.
Het recept dat in dit artikel wordt besproken is voldoende voor 4 personen en in circa 15 minuten te bereiden. Een handig recept dus als u weinig tijd heeft om te koken.

Ingrediënten Spaghetti met verse kruiden 

300 gram spaghetti
3 tenen knoflook
20 gram peterselie
15 gram basilicum
75 gram Parmezaanse kaas
75 milliliter olijfolie

Bereiding Spaghetti met verse kruiden 

De spaghetti koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook, peterselie en basilicum fijn en rasp de Parmezaanse kaas.
Verhit de extra vergine olijfolie en fruit in 2 minuten de knoflook op laag vuur, voeg de spaghetti, peterselie, basilicum en de helft van de Parmezaanse kaas.
Breng het eventueel nog op smaak met wat peper en zout.
Bestrooi de spaghetti met de overgebleven Parmezaanse kaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten