Ingrediënten sandwich met tonijn en guacamole
2 rode uien20 gram peterselie
185 gram tonijnstukken
200 gram guacamole
12 sneetjes maisbrood
300 gram maiskorrels
1 avocado
125 milliliter zure room
1 theelepel paprikapoeder
150 gram tortillachips
Bereidingswijze sandwich met tonijn en guacamole
De rode uien in ringen snijden en dan in een vergiet, schenk er koken water over en laat ze goed uitlekken.Snijd de peterselie fijn en meng de tonijnstukken en de guacamole door de peterselie.
De korstjes van het brood snijden en rooster de sneetjes in de broodrooster.
Besmeer 2 sneetjes met tonijnmengsel. Leg ze op elkaar met de belegde kant boven. Doe ditzelfde met de volgende 3 sandwiches.
Er mogen 2 prikkers tegenover elkaar. Snijd de sandwiches diagonaal doormidden.
Laat de maiskorrels uitlekken, snijd de avocado doormidden en maak hem schoon.
Snijd de avocado in blokjes, meng de avocado met de rode ui en mais.
Meng de zure room met de paprikapoeder en serveer de sandwich met de maissalade,tortillachips en de paprikapoeder/room.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten