Ingrediënten frisse, zomerse kip wraps
320 gram kipdijfilet100 milliliter water
1 eetlepel olijfolie
1 kuipje butter chicken
500 gram hutspotgroente
8 kleine tortilla’s
3 stronken witlof
175 gram verse mangostukjes
1 limoen
Bereiding frisse, zomerse kip wraps
Snijd de kipdijfilet in reepjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kipdijfilet 3 minuten. Voeg het kuipje butter chicken en de hutspotgroenten toe en bak het 2 minuten mee. Voeg 100 milliliter water toe en laat het stoven op laag vuur gedurende 8 minuten, met de deksel op de pan. Breng het eventueel op smaak met zout en peper. Verwarm de tortilla’s volgens de verpakking dit verschilt per merk. Maak de stronken witlof schoon en snijd het doormidden. Verwijder de harde kern en snijd de witlof in de lengte in reepjes.Snijd de mangostukjes in kleine blokjes. Snijd de limoen door midden, pers de ene helft van de limoen uit en snijd de andere helft in partjes.
Meng de witlof, de stukjes mango, het mangosap en de limoensap door elkaar. Voeg eventueel wat zout en/of peper toe voor de smaak. Beleg de tortilla’s met het kipmengsel en de helft van de witlofsalade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten