Een lekker voedzaam gerecht met zalm, komkommer en wraps.
Ingrediënten wraps met zalm en komkommer
2 eetlepels olie200 gram kleine aardappelpartjes met schil
125 gram bekertje crème fraîche
2 eetlepels mierikswortel
½ eetlepel gedroogde peterselie
1 komkommer
8 stuks tortillawraps
200 wilde zalm ongeveer
Bereiding wraps met zalm en komkommer
Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10 minuten goudbruin en gaar. Schep ze regelmatig om. Meng ondertussen de crème fraîche met de mierikswortel, peterselie en 2 eetlepels water tot een saus.Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in boogjes van een ½ cm dik.
Bereid ondertussen de wraps volgens de verpakking. Schep de aardappelpartjes om met de komkommer en verdeel het over de wraps.Verdeel de zalm in stukken erover en schep er wat saus op. Rol de wraps op.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten