Macaronischotel

Voor de liefhebbers van pastagerechten hebben we hier een recept om een macaronischotel te maken. Een erg lekker en eenvoudig te bereiden pastaschotel die in circa 20 minuten op tafel staat. Dit recept is voldoende voor 4 personen.

Ingrediënten macaronischotel

300 gram macaroni
350 gram bloemkool
250 gram licht pittige chorizo
1 ui
250 gram tomaatjes
30 gram peterselie
125 gram verse roomkaas

Bereiding macaronischotel

Kook de pasta volgens verpakking want dit kan per merk verschillen.
Snijd de bloemkoolroosjes doormidden en kook ze 3 minuten.
Haal het vel van de chorizo en snijd ze in plakjes. Verhit een pan zonder olie of boter en bak de chorizo en ui gedurende 5 minuten.
Schep de bloemkool erdoor en haal de pan van het vuur.
Halveer de tomaatjes en snijd de peterselie fijn.
Giet de pasta af en houd 50 milliliter  kookvocht over. Meng 50 milliliter kook vocht met de roomkaas, tomaatjes , chorizo en de bloemkool door de pasta.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten