Spaghetti met spinaziegehakt

Dit keer een Italiaans pastagerecht spaghetti met spinaziegehakt.
Het pastagerecht is in ongeveer 30 minuten te bereiden en voldoende voor 4 personen.

Ingrediënten spaghetti met spinaziegehakt

- 400 gram rundergehakt
- 450 gram bladspinazie diepvries
- 3 tenen knoflook (fijngesneden)
- 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
- 1 ei
- 2 volkoren beschuiten verkruimeld
- 1 eetlepel olijfolie
- 720 milliliter tomatensaus
- 400 gram volkorenspaghetti

Bereiding spaghetti met spinaziegehakt

Meng in een kom het gehakt met de spinazie, knoflook, ½ eetlepel Italiaanse kruiden, het ei en de beschuiten.
Voeg peper en eventueel zout toe.
Kneed alles goed door elkaar en rol er 20 balletjes van.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 5 min rondom bruin.
schenk de tomatensaus erbij en voeg de rest van de Italiaanse kruiden toe.
Laat 10 minuten sudderen.
Voeg peper en eventueel zout toe.
Kook ondertussen de spaghetti. Giet de pasta af en serveer met de gehaktballetjes en de saus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten