Tagliatelle met zeevruchten

Voor de liefhebbers van pasta en zeevruchten hier een recept voor tagliatelle.
De bereidingstijd is circa 15 minuten, dit recept is bedoeld voor vier personen.



Ingrediënten voor tagliatelle met zeevruchten
- 1 ui
- 1 eetlepel boter
- twee tenen knoflook
- 1 theelepel gedroogde dragon
- 100 milliliter droge witte wijn
- 100 milliliter kookroom
- 400 gram zeevruchtencocktail
- 1/2 visbouillontablet
- 300 gram tagliatelle
- 2 eetlepels vers gehakte peterselie
- peper en zout

Bereiding tagliatelle met zeevruchten
Snipper de ui en de knoflooktenen en breng vervolgens een pan met water en zout aan de kook.
Fruit de boter circa 4 minuten, voeg de knoflook en dragon toe en bak dit 1 minuut mee. Giet nu de wijn erbij en laat dit circa 2 minuten koken. Voeg nu de kookroom toe en breng het geheel aan de kook.

Stap 2
Voeg de zeevruchten en het bouillontablet toe, laat dit vervolgens circa 5 minuten zachtjes doorkoken.
Kook intussen de tagliatelle gaar zoals op de verpakking staat beschreven.

Stap 3
Breng de saus op smaak met wat peper en schep de tagliatelle erdoor.

Eet Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten