Voor de liefhebbers van pasta en zeevruchten hier een recept voor tagliatelle.
De bereidingstijd is circa 15 minuten, dit recept is bedoeld voor vier personen.
Ingrediënten voor tagliatelle met zeevruchten
- 1 ui
- 1 eetlepel boter
- twee tenen knoflook
- 1 theelepel gedroogde dragon
- 100 milliliter droge witte wijn
- 100 milliliter kookroom
- 400 gram zeevruchtencocktail
- 1/2 visbouillontablet
- 300 gram tagliatelle
- 2 eetlepels vers gehakte peterselie
- peper en zout
Bereiding tagliatelle met zeevruchten
Snipper de ui en de knoflooktenen en breng vervolgens een pan met water en zout aan de kook.
Fruit de boter circa 4 minuten, voeg de knoflook en dragon toe en bak dit 1 minuut mee. Giet nu de wijn erbij en laat dit circa 2 minuten koken. Voeg nu de kookroom toe en breng het geheel aan de kook.
Stap 2
Voeg de zeevruchten en het bouillontablet toe, laat dit vervolgens circa 5 minuten zachtjes doorkoken.
Kook intussen de tagliatelle gaar zoals op de verpakking staat beschreven.
Stap 3
Breng de saus op smaak met wat peper en schep de tagliatelle erdoor.
Eet Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten