Ingrediënten pasta en kipsalade
300 gram penne2 eetlepels pijnboompiten
300 gram kipfilet
olijfolie
3 eetlepels tuinkruidendressing
200 gram ijsbergsla
½ struik bleekselderij
75 gram zwarte olijven
1 eetlepel kappertjes
zout en peper
Bereidingswijze pasta en kipsalade
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.Zorg dat de grillpan (een koekenpan of hapjespan kan ook) heel heet is.
Smeer de kipfilet in met de 2 eetlepels olijfolie en bestrooi het met zout en peper.
Gril de kipfilet in 10 tot 12 minuten gaar.
Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten.
Als de pasta klaar is, afgieten onder stromend koud water. Laat het goed uitlekken. Snijd de kipfilet in reepjes. Meng de pasta met de dressing.
Schep de ijsbergsla, kipreepjes, bleekselderij, olijven en kappertjes erdoor heen.
Voeg er wat zout en peper toe. Schep de salade op de borden en strooi er wat pijnboompitten overheen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten