Italiaanse kaas-kruidenknopen

Een leuk hapje of snack om te maken de Italiaanse kaas-kruidenknopen. Dit is een gerecht dat in ongeveer 20 minuten te bereiden is. De basis is bladerdeeg met lekkere Italiaanse kruiden. Het recept dat hier beschreven wordt is voldoende voor 5 personen, of 25 kaas-kruidenknopen.

Ingrediënten Italiaanse kaas-kruidenknopen

1 pak bladerdeeg
gedroogde gemengde Italiaanse kruiden
Parmezaanse kaas

Bereiding Italiaanse kaas-kruidenknopen

Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de bevroren bladerdeeg van elkaar. Laat ze ontdooien en verwijder de folie. Bestrooi de helft van de deeglapjes met gedroogde gemengde Italiaanse kruiden en bestrooi ze met versgeraspte Parmezaanse kaas. Leg de andere deeglapjes erop en rol ze iets uit zodat ze goed op elkaar zitten. Snijd ze in repen van 2 centimeter breed. Leg er een losse knoop in en leg ze op een ingevette of met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in het midden van de oven in 10 tot 12 minuten gaar en goudbruin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten