Je kunt dus met 10 personen smullen van je eigengemaakte cheesecake.
Ingrediënten cheesecake met bessen
300 gram ongezouten notenmix200 gram honing
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel gemalen kaneel
1 theelepel zeezout
1 eetlepel olijfolie
250 gram Mon Chou
2 eetlepels citroensap
200 gram sojayoghurt alpro
200 gram blauwe bessen
Bereiding cheesecake met bessen
Verwarm de oven voor op 175 graden. Maal de notenmix met 150 gram honing, bakpoeder, kaneel en ½ theelepel zeezout tot een grofkorrelig deeg.Vet de quichevorm in met olie. Duw het notendeeg met vochtige handen in de vorm de randen en de bodem. Doe dit tot een mooie egale laag. Bak de bodem in 15 minuten gaar en goudbruin. Druk de bodem nog geen beetje aan als hij uit de oven komt en laat hem gedurende 60 minuten afkoelen.
Doe de Mon Chou , het citroensap, de rest van de honig en de soja yoghurt met de rest van het zeezout in een kom en mix dit met de staafmixer t een romig mengsel. Schep de vulling op de bodem en laat het 4 uur opstijven in de koelkast.
Als de cake helemaal stijf is leg je de blauwe bessen erop.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten