Pannenkoeken met kaas

Een naturel pannenkoek is erg lekker, alleen kan het wat saai gaan worden om enkel en normale pannenkoek te gaan eten. Een pannenkoek met kaas is en lekkere en hartige pannenkoek.

Ingrediënten voor de naturel pannenkoek

- 1 pak pannenkoekenmix
- 2 eieren
- 800 milliliter melk

Ingrediënten voor pannenkoek met kaas
- Kaas

Beslag maken voor naturel  pannenkoeken

Pak een grote kom en doe hier de inhoud van het pak met pannenkoekmix is, voeg eerst 1 ei toe en voeg een scheut melk toe. Nu is het tijd om te mixen. Stop even met mixen en voeg het tweede ei en de overige melk toe. Mix dit geheel weer goed door elkaar heen totdat je een glad beslag krijgt.

Pannenkoeken met kaas

Je kunt ervoor kiezen om de kaas mee te bakken met de pannenkoek of de kaas op en naturel pannenkoek te leggen. Wanneer je ervoor kiest om de kaas mee te bakken met de pannenkoek dan dien je eerst het beslag in de koekenpan te gieten, daarop leg je vervolgens twee of drie plakken kaas. Bak vervolgens de pannenkoek zoals je dat normaal ook doet. Kies je ervoor om de kaas later toe te voegen, dan kun je de naturel pannenkoek gewoon opbakken en tijdens het serveren de plakken kaas erop te plaatsen. Doordat de pannenkoek nog wat warm is, smelt de kaas nog iets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten