Ingrediënten - gegrilde zalm/aardappelpartjes en currypasta
- 2 pakken aardappelpartjes (Aviko)
- Zalmfilets 500 gram
- Rode tandoori currykruidenpasta 80 ml
- Bleekselderij 500 gram (of andere groente naar wens)
- 1 rode ui
- Yoghurtdressing 100 ml
- olijfolie
Extra nodig
- Bakplaat
- Koekenpan
- Kookpan
bereiding gegrilde zalm/aardappelpartjes en currypasta
Verwarm de oven voor op 200 graden.Meng de currypasta met 2 el olijfolie en schep de aardappels erdoor tot dat ze bedekt zijn met het currymengsel. Bak de aardappeltjes op een ingevette bakplaat ongeveer 15-20 minuten in de oven.
Bestrijk de bovenkant van de zalmfilets met het resterende curry oliemengsel en bak ze in 10 minuten rosé van binnen in een koekenpan.
Kook de groenten beetgaar en meng ze met de fijngesnipperde rode ui en de yoghurtdressing.
Voeg naar smaak zout en versgemalen peper toe.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten