Spaghetti met spinaziegehakt

In dit artikel wordt het recept besproken voor spaghetti met spinaziegehakt, dit recept is voldoende voor 4 personen. De bereidingstijd voor deze pastaschotel is circa 30 minuten.
Deze pastaschotel met spinazie, gehakt en spaghetti is erg voedzaam en erg smakelijk.

Ingrediënten spaghetti met spinaziegehakt

- 400 gr rundergehakt
- 1 pak bladspinazie diepvries (450 gr) laten ontdooien
- 3 tenen knoflook (fijngesneden)
- 1 el gedroogde Italiaanse kruiden
- 1 rondeelei
- 2 volkoren beschuiten verkruimeld
- 1 el olijfolie
- 1 fles (720 ml) tomatensaus
- 400 gr volkorenspaghetti

Bereiding spaghetti met spinaziegehakt

Meng in een kom het gehakt met de spinazie, knoflook, ½ el Italiaanse kruiden, het ei en de beschuiten. Voeg peper en eventueel zout toe.
Kneed alle ingrediënten door elkaar en rol er 20 balletjes van.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 5 min rondom bruin.
schenk de tomatensaus erbij en voeg de rest van de Italiaanse kruiden toe.
Laat 10 minuten sudderen. Voeg peper en eventueel zout toe.
Kook ondertussen de spaghetti. Giet de pasta af en serveer met de gehaktballetjes en de saus.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten