Wrap met kipfilet, ijsbergsla en pindasaus

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een snel en gemakkelijk te bereiden maaltijd kunt bereiden met kipfilet, ijsbergsla en pindasaus. De ingrediënten voor deze maaltijd zijn gemakkelijk te verkrijgen en doorgaans relatief goedkoop. Het recept zal voldoende zijn voor vier personen.
Benodigdheden voor wrap met kipfilet, ijsbergsla en pindasaus
- 8 Wraps
- 400 gram Kipfilet
- 800 gram IJsbergsla
- 1 eetlepel olijfolie
- Koekenpan
- Pindasaus
- Magnetron

Bereidingswijze voor wrap met kipfilet, ijsbergsla en pindasaus
Snijd de kipfilet in dunne reepjes of kleine stukjes, dit is wat je zelf het lekkers vindt. Zelf bereid ik dit gerecht altijd met dun gesneden kipfilet reepjes omdat deze gemakkelijker in een wrap te rollen zijn.
Bak vervolgens deze kipfilet reepjes in een koekenpan met een beetje olijfolie (één eetlepel) goudbruin in circa 5 minuten.

De pindasaus dient opgewarmd te worden of bereid te worden zoals op de verpakking staat vermeld.
Dit verschilt van fabrikant en het soort pindasaus dat wordt gebruikt. Zelf bereid ik meestal de satésaus van Wijko, deze moet in een pannetje met wat water worden bereidt.

Leg nu de wraps op een bord en zet deze ongeveer 1 minuut in de magnetron. Eenmaal opgewarmd dient er een laagje pindasaus op de wrap aangebracht te worden, vervolgens een laagje met reepjes kipfilet en tot slot een laag met ijsbergsla. Rol de wrap op en geniet van een lekkere maaltijd.

Probeer ook eens andere gerechten met wrap;
Wrap met kipfilet, boontjes en ananas uit de oven

- Wrap met zalm en sla

Geen opmerkingen:

Een reactie posten