Wrap met zalm en kruidenkaas

Hierbij een nieuw recept met wraps, lekker om koud te eten.
Dit recept is ook te serveren als hapje bij een verjaardag of feestje.
Het gerecht is in circa 15 minuten te bereiden.

Ingrediënten wrap met zalm en kruidenkaas

- Wraps
- Zalm (zalm filet)
- Kruidenkaas (of crème fresh)
- IJsbergsla

Bereiding wrap met zalm en kruidenkaas

Pak een wrap en smeer deze in met kruidenkaas (of crème fresh) leg hier de zalm op en voeg vervolgens wat ijsbergsla toe. Nu is het tijd om de wrap op te rollen en deze over de breedte in delen te snijden.
Prik in alle delen een cocktailprikker en serveer de met zalm gevulde wrap op een serveerschaal.

Tip:
Om dit gerecht iets pittiger of meer 'bite' te geven is het lekker om een ui heel fijn te snipperen en door de kruidenkaas (of crème fresh) te mengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten