Spaghetti met groenten

Voor de pastaliefhebbers onder ons volgt hier een heerlijk gerecht met spaghetti.
Onlangs heb ik ook ander recept voor een pastagerecht met schelpjespasta en aubergine gepubliceerd.
Het gerecht is in circa 30 minuten te bereiden.

Ingrediënten
- Spaghetti (circa een half pak)
- Olijfolie (circa 2 eetlepels)
- 2 tenen knoflook
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 1 rode paprika
- Tabasco (circa een eetlepel)
- Tijm (circa een half bakje)
- Geraspte kaas

Bereidingswijze
Allereerst is het belangrijk om alle ingrediënten klaar te maken zodat deze voor het grijpen liggen.
Snijd de courgette en de aubergine in dunne plakken. Pers de knoflooktenen uit met een knoflookpers.
Snijd de rode paprika in repen van circa één centimeter.

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen beetgaar. Verhit nu de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe, bak dit circa 1 minuut. Voeg vervolgens de courgette, aubergine en paprika toe en bak dit in circa 5 minuten beetgaar. Schep nu de tabasco en de tijm door de groenten.

Verdeel de spaghetti en de groente over de borden en bestrooi dit met geraspte kaas.

Eet Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten