Tilapiafilet met aardappelblokjes en wokgroenten

Wederom een gezond en gemakkelijk te bereiden recept, ditmaal met tilapiafilet, aardappelblokjes en wokgroenten.  Dit gerecht is voor circa vier personen en in ongeveer 20 minuten te bereiden.

Ingrediënten voor dit gerecht met tilapiafilet, aardappelblokjes en wokgroenten
- Tilapiafilet ( 4 tilapiafilets)
- 300 gram aardappelblokjes
- 500 gram (Chinese) wokgroenten
- Viskruiden
- Olijfolie
- Patat of aardappelkruiden

Benodigdheden voor tilapiafilet met aardappelblokjes en wokgroenten
- 2 koekenpannen
- Spatel
- 4 borden
- 4 messen
- 4 vorken

Bereidingswijze voor tilapiafilet met aardappelblokjes en wokgroenten
Haal de tilapiafilets uit de verpakking en bak deze in een koekenpan met een laagje olijfolie. Draai de tilapiafilet regelmatig om, zodat beide kanten goudbruin worden.
Zet tegelijkertijd een koekenpan op het vuur met daarin de aardappelblokjes, voeg hierbij circa een eetlepel olijfolie toe. Bak de aardappelblokjes in circa 6 minuten goudbruin. Voeg na circa 6 minuten de (Chinese) wokgroenten bij de aardappelblokjes en schep het geheel goed door elkaar.
Bak de wokgroenten circa 3 minuten met de aardappelblokjes mee, zodat de wokgroenten lekker knapperig en beetgaar blijven.

Schep tot slot de tilapiafilet met de aardappelblokjes en wokgroenten op de borden en voeg de viskruiden en patat- of aardappelkruiden naar smaak toe.
In circa 15 á 20 minuten staat dit gerecht met tilapiafilet, aardappelblokjes en wokgroenten op tafel.

Eet Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten