Pittige saus voor bij gerechten

Het recept voor deze saus wil ik graag met jullie delen, zodat ieder vleesgerecht wordt omgetoverd tot een succes. De saus is binnen drie minuten gereed en het smaakt werkelijk fantastisch bij diverse vleesgerechten.


Ingrediënten
- Chili saus
- Ui

De basis voor het recept is al een saus, namelijk chilisaus. Uiteraard is dit ook zelf te bereiden, echter vergt dit meer tijd. Om jullie te laten genieten van een saus die snel te bereiden is, nemen we kant en klare chili saus als basis. Het tweede ingrediënt is ui. Het maakt niet zoveel uit wat voor een soort ui er gebruikt wordt.
De rode ui is van nature enkel wat zoeter, hierdoor zal de saus wat minder pittig smaken. Zelf vind ik de witte uit het lekkerst. Maar nogmaals het is niet relevant welke ui u gebruikt.

Bereidingswijze - Stap 1
Snipper 1 á 2 uien (afhankelijk voor hoeveel personen u de saus maakt), per persoon reken ik 1/2 ui.
Hoe fijner de ui gesnipperd wordt, hoe lekkerder het eindresultaat zal zijn.

Stap 2
Neem een schaaltje of een kom en doe de gesnipperde uien hierin.

Stap 3
Als laatst voegt u de chilisaus toe bij de gesnipperde uien en meng dit goed door elkaar.


Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten